2 червня
Завантажити ще

Денис Берінчик став чемпіоном світу з боксу у легкій вазі

Денис Берінчик став чемпіоном світу з боксу у легкій вазі
Фото: Top Rank

Денис Берінчик вперше в кар'єрі став чемпіоном світу з боксу. В поєдинку за пояс WBO у легкій вазі непереможений українець здолав мексиканця Емануеля Наваррете. Поєдинок відбувався у Сан-Дієго. Про це повідомляє "Суспільне.Спорт".

Суперники активно розпочали поєдинок. Берінчик проводив короткі комбінації та на рівних протистояв чемпіону WBO у другій напівлегкій вазі. Сильний аперкот пройшов у 29-річного Наваррете на екваторі поєдинку, в шостому раунді. Берінчик відповідав власними ударами, декілька з яких добре пройшли в українця у восьмому раунді, зокрема змусивши суперника спертися на канати.

Поєдинок завершився гонгом у 12-му раунді - визначення переможця залишили суддям, які роздільним рішенням віддали перевагу Берінчику: 115-113, 112-116 та 116-112. Ця перемога для Берінчика стала 19 поспіль у професійній кар'єрі. Вперше Денис завершив бій роздільним рішенням суддів.

  • Український боксер Денис Берінчик на пресконференції у США перед боєм з Емануелем Наваррете увімкнув звук сирени. Так він нагадав світові про війну в Україні.
  • Український боксер Олександр Усик переміг британця Тайсона Ф'юрі, ставши абсолютним чемпіоном світу в гевівейті вперше в історії об'єднавши чотири чемпіонські пояси - WBA, IBF, WBO, WBC. Боксери провели 12 раундів, українець переміг за очками роздільним рішенням суддів: 115-112, 114-113 та 113-114. Бій проходив у Саудівській Аравії.
  •