Завантажити ще

Даяна Ястремська та Ангеліна Калініна вибули з турніру WTA 1000 у Римі (оновлено)

Даяна Ястремська та Ангеліна Калініна вибули з турніру WTA 1000 у Римі (оновлено)
Фото: instagram.com/angie_kalinina

Українські тенісистки Даяна Ястремська й Ангеліна Калініна завершили виступ в одиночному розряді на турнірі WTA 1000 у Римі. Вони поступилися своїм суперницям у матчах третього кола, повідомив "Великий теніс України".

Даяна Ястремська зазнала поразки від другої ракетки світу, білоруски Арині Соболенко, яка виступає у нейтральному статусі, з результатом 4:6, 2:6. Ангеліна Калініна поступилася п'ятій ракетці з Греції Марії Саккарі з рахунком 6:7(4), 0:6. Торік Калініна змогла дійти до фіналу на змаганнях у Римі. Ястремська й Калініна продовжать свою участь у турнірі у парному розряді.

Еліна Світоліна зіграє у третьому колі турніру WTA 1000 у Римі увечері 12 травня проти “нейтральної” росіянки Анни Калинської. Турнір Internazionali BNL d’Italia - WTA 1000 триває у Римі 7-18 травня. Чинною чемпіонкою турніру є Олена Рибакіна з Казахстану. Сума призових турніру складає $5,509,771.

Оновлення. Ангеліна Калініна та Даяна Ястремська також вибули із боротьби в парному розряді. Вони програли американкам Керолайн Доулгайд і Дезіре Кравчик у другому колі турніру в Римі - 3:6, 1:6.

  • 6 травня до топ-20 світового рейтингу WTA вперше в історії ввійшли одразу дві українки. Еліна Світоліна розпочала тиждень 19-ю, а Марта Костюк – 20-ю.
  • У січні Даяна Ястремська стала першою українкою, яка вийшла до півфіналу Australian Open.